Autobedrijf Bergwerff

APK en onderhoud

Periodiek onderhoud van auto’s is belangrijk voor de levensduur van de auto. Wij adviseren over materialen en denken mee over mogelijke besparingen, door niet direct te vervangen, maar verder te denken dan standaard dure merkmaterialen, vervangen van sensoren in geval van storingen of bijvoorbeeld als er groot onderhoud aan zit te komen en in verband met de leeftijd van de auto het raadzaam kan zijn te gaan kijken naar een andere auto.

Reparaties doen wij niet alleen volgens voorschriften van de betreffende fabrikant, wij kijken bij storingen en defecten uitvoerig naar de oorzaak van het mankement, daarbij zijn we ook scherp op veel voorkomende symptomen met de daarop volgende gebreken waardoor wij al vele klanten kostbare en vaak onnodige reparaties hebben bespaard. 

Autobedrijf Bergwerff is een RDW erkend APK keuringsstation. Wist u dat u twee maanden voor de apk vervaldatum al kunt keuren, waarbij uw vervaldatum gehandhaafd blijft en tevens met 1(of 2) jaar word verlengd? Voor Airco onderhoud en reparaties aan uw airco systeem zijn wij u graag van dienst. Ook voor de uitlijning van uw auto kunt u bij ons terecht.