Autobedrijf Bergwerff

Schadeherstel

Doordat Autobedrijf Bergwerff met diverse erkende schadebedrijven samenwerkt kunt u ook uw schadegevallen zorgeloos bij ons brengen. Wij zorgen voor de afwikkeling in samenwerking met onze Focwa- en Schadegarant erkende partners, die ook afwikkeling met uw verzekering verzorgen. Wij treden op als onafhankelijke derde, waardoor wij de kwaliteit kunnen waarborgen.

Heeft u een kleine beschadiging of een deukje op de parkeerplaats opgelopen, dan is uitdeuken zonder spuiten of een spotrepair misschien wel de oplossing. Komt u gerust langs voor een vrijblijvende offerte.

Ruitschade wilt u zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Ook hier kunnen wij met onze partners een snelle afwikkeling aanbieden, waardoor u weer snel mobiel bent. Binnen 24 uur is het geregeld en de afwikkeling met uw verzekeraar wordt geregeld. Ook wanneer het geen verzekeringswerk is verzorgen we uw nieuwe ruit tegen een voordelig tarief.

Interieurherstel

Op ons adres is tevens Bergwerff Interieurs gevestigd. 

Broer Geert is met zijn bedrijf gespecialiseerd in de restauratie van complete interieurs van exclusieve klassiekers en oldtimers. Daarbij vervangen of herstellen ze alle denkbare beschadigingen aan stoelen, cabrioletkappen, stuurwielen etc. van zowel jonge als oude voertuigen.